Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Tízmilliószoros napok 2018

Hszien Ezoterikus Ajándékbolt, Virizlai Richárd ügyvezető
2018. 01. 10. 21:48:21
Tízmilliószoros napok 2018

2018 február 16.-án lesz a tibeti holdújév. Ehhez számoljuk a Tízmilliószoros napokat, melyek 2018-ban az alábbiak lesznek:

1. Csodák ünnepe: március 2.

2. Születés, megvilágosodás és eltávozás napja: május 29.

3. Tankerék nap: július 16.

4. Visszatérés napja: október 31.

Ez a négy Tízmilliószoros nap olyan energiákkal bír, melyek felerősítik gondolataid energiáit, azért nagyon fontos, hogy ilyenkor még jobban ügyelj arra, hogy mi jár a fejedben. Ha szeretnél valamit elérni, vagy valamin változtatni, nagyon fontos a pozitív hozzáállás és a pozitív gondolkodás! Határozd el egyszerűen, hogy a tízmilliószoros napon mindent eredményesen befejezel, amibe belekezdesz, és minden sikerül, amibe belevágsz. Minden tetted, minden gondolatod szárnyakat kap ma!

Nagyon vigyázz, hogy ezeken a napokon csak arra koncentrálj, amit szeretnél, és ne arra, amit nem. Ha ismered a vonzás törvényét, pontosan tudod, hogy ha nem azt kéred az égiektől, amit szeretnél, hanem azt, amit nem, akkor ez utóbbi kívánságod kap szárnyakat az univerzumban. És ezen a napon minden gondolatodnak tízmilliószor erősebb teremtő ereje van, mint máskor! Ezért ha netán negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel ezeken a napokon, akkor amint észreveszed, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket.

Ezen kívül ügyelj arra is, hogy ezeken a napokon különösen legyél hálás mindenért, hiszen a hála tovább gyorsítja és erősíti a teremtő gondolatokat! Legalább ilyenkor ünnepelj, jutalmazd meg magadat örömmel azért, amit eddig elértél. Mondj köszönetet mindenedért, amid van! Fejezd ki a háládat a szeretteidért, a barátaidért, az egészségedért, a sikereidért és a földi javaidért! Engedd át magadat az örömnek és a boldogságnak, bátran rendezz “hálaadást”, hiszen mindig van mit megköszönnünk az életnek.

Cselekedj szeretettel! Ha szeretetet adsz, szeretetet kapsz, anélkül, hogy kérned kellene. Ezért a tízmilliószoros napokon különösen legyél kedves, mosolygós és jószívű a környezetedben élőkkel. Gondolj gyakran a mondásra, miszerint a szeretet az egyetlen, amit ha megosztasz, megsokszorozódva tér vissza hozzád! Igyekezz, hogy az öröm, a harmónia, a béke és a szeretet járjon át egész nap, és ezeket az érzéseket terjeszd ki családod tagjaira, barátaidra, az emberiségre, minden élőlényre, és a Földre is.

 

(Forrás: https://snowliontours.com/about_tibet/tibetan_festival_calendar)

blog comments powered by Disqus