Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Agua Sacral

Hszien Kft.
4.990 Ft
(1)

Tér- és auraharmonizáló, töltő spray

Levendula hidrolátummal illatosítva

Kiszerelés: 100 ml

Pumpás kiszerelésben

Elérhetőség: 6 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az Agua Sacral egy nagyon különleges szent víz. Az eljárás során alkímiai módszerekkel a szent forrásból származó vizet még magasabb rezgésűvé transzformáljuk / Marianka, csodatévő Szűz Mária forrás/. A folyamat végére egy teljesen tiszta energiákkal rendelkező folyadékot kapunk. Ezt a folyadékot levendula hidrolátummal tesszük illatban is kellemessé, és egy kis alkoholt adunk hozzá, ami segít abban, hogy a rezgések hosszantartóan megmaradjanak benne. Kiválóan alkalmas, ha szeretnénk a teret vagy az auránkat megtisztítani az esetleges diszharmonikus rezgésektől. Emellett a különböző belső feszültségek megszüntetésére is alkalmazható. De nagyon hasznos tud lenni a különböző eszközök energetikai megtisztításában és töltésében, pl.: kristályok.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2021. 02. 24.
Végre egy valódi ebből a szent folyadékból. Már rendeltem máshonnan is, de maximum illata volt de hatása nem. Ennek viszont teljesen lehet érezni, használat után az első fél órában már bizonyított. Ez mellett nincs erős illata ami kellemetlen lenne, pont tökéletes.