Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Aphrodite – Szerelem és szépség füstölőkeverék

Hszien Kft.
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 15 g

Illata: édes, meleg, balzsamos, könnyed

Energetikai minőségek: szerelem, szeretet, boldogság, külső - belső szépség

Elérhetőség: 11 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Minden ember életében fontos szerepet játszik a szerelem és a szeretet. Aprodite füstölőkeveréke segít megteremteni, bevonzani és a számunkra megfelelő módon megélni a szeretet energiáját. Párkapcsolati energiáinkra is jótékonyan hat. A meglévő kapcsolatokat megerősíti, szorosabbá, boldogabbá teszi. Ha pedig szeretnék egy társat magunk mellé, annak bevonzásában tökéletes társ tud lenni. A szeretet minden szintű megélése csak akkor válhat teljessé, ha önmagunkat lépesek vagyunk szeretni és tisztelni, így a füstölőből felszabaduló energiák ösztönöznek minket a külső, belső szépségünk és önszeretetünk megélésében és elfogadásában.

Összetétele: levendula, rózsaszirom, opoponax, sztórax

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!