Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Barack aventurin csikóhal

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: barack aventurin

Méret: 5 cm

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Jelentése: jótékonykodás, bajelhárítás

… Figurája a képzőművészetekben már a műkénéi kortól elterjedt, a tenger világának és a tengeristen felvonulásának állandó szereplője. A görög művészetnek különösen az archaikus korában volt rendkívül népszerű eleme: ekkor gyakran szárnya is van, és a tengeristen Poszeidón fogatát húzza. … szimbolikáját tekintve a jótékonykodás és a bajelhárítás feladatát rótták rá.”

forrás: Állatszimbólumtár A-Z, Balassi Kiadó

Gyakran nevezik az aventurint a boldogság és a szeretet végtelen kövének. Kifejezetten szoros kapcsolatban van a tündéri minőséggel. Ezáltal a növények és az állatokkal való kapcsolat egyik legjobb közvetítője. Kis mértékben képes elnyelni az elektromágneses szmogot, elvezeti a felgyülemlett feszültséget és rosszkedvet. A vezető képességet felerősíti és a lehető legjobb formában engedi felszínre törni. Általa sokkal nagyobb mértékben jelenik meg a könyörület és az empátia. Megmutatja a múltbéli elakadásokat és blokkokat, segít feloldani azokat. Az idegrendszeri betegségeket, dadogást és diszlexiát is remekül lehet kezelni vele. Használatával az érzelmi és a spirituális világ tökéletesen összeér, és egységes képet mutat. A dühkezelési problémákat is segít megoldani. A szerelmi és érzelmi csalódásokból segít lábra állni és új életet kezdeni. Ha növények közelébe helyezzük azok fejlődését felerősíti. Fizikai szinten remek hatással van a csecsemőmirigyre, a kötőszövetekre és az idegrendszerre. Egyensúlyban tartja a vérnyomást és az anyagcserét. Allergiás kiütések és légúti problémákra is kitűnő, bőrbetegségekben pedig a legjobb társ tud lenni. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!