Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Békesség angyala oltár szobor

POE
12.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: 21,5 x 9 x 11,5 cm

Színe: fehér

Anyaga: polirezin

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
12.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Aprólékosan megmunkált és kialakított, remekbe szabott Angyaloltár. A szárnyak szinte teljesen élethűek és elragadóan részletesek, az Angyal arca mély békeérzetet közvetít. Az egész alkotásból árad a nyugalom, a béke, a meghittség és a harmónia. A talpazatban kb. 7,5cm átmérőjű süllyesztett rész található, mely alkalmas gyertya, ásványok, ékszerek, felajánlások, képek, stb. elhelyezésére benne. Alkalmazható egymagában egy kisebb oltárkánt is, vagy egy nagyobb oltár részeként.

Az angyalok az egyik legközismertebb magasabb szférákból származó segítőink. Bátran hagyatkozhatunk támogatásukra és segítő útmutatásukra. A belőlük áradó fény, szeretet, tisztaság, harmónia és béke begyógyíthatja lelki és érzelmi sérüléseinket. Erőt adnak, hogy nehéz helyzetekben is kitartóak legyünk és optimisták. Segítenek megpihenni és elvezetni azokat a számunkra terhelő erőket melyek nem támogatnak minket. Jelképeik bármely formája közelebb hozza őket életünkhöz és így támogató jelenlétüket még finomabban és erősebben érezhetjük.

A képen látható gyertya nem a termék része, csak szemléletesei célzattal szerepel a képen.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!