Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Bódhifa mag karkötő

POE
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: natúr

Anyaga: bódhifa mag

Méret: kb. 18 cm, gumis

Gyöngyméret: 10 mm golyók

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A legenda szerint régen egy Bódhi fa árnyékában Siddhartha Gautama, egy fiatal herceg az ókori Indiában elérte a megvilágosodást, és Buddhává, a Felébredtté vált. Ez a szent esemény több mint 2500 évvel ezelőtt történt, és a történelmi kezdetét jelentette annak, amit buddhizmusnak neveztünk.

Még most is, évezredek után, az emberek szerte a világon továbbra is tisztelik a Bódhi fát és magjait spirituális jelentőségük miatt. Úgy gondolják, hogy ezek a magok hordozzák a fa spirituális esszenciáját, és gyakran használják meditációs gyakorlatokban és imaszertartásokban.

A jellegzetes barázdált megjelenésű és természetes esztétikus bódhi magvakat gyakran használják malák készítésére, amelyek meditációhoz és imához használt gyöngysorok. A bódhi magmalák spirituális jelentőségük és természeti szépségük miatt népszerűek a meditációt és a jógát gyakorlók körében.

A Bódhi magból készült ékszerek viselése segít az embereknek világszerte kapcsolatba lépni a fa mélyen gyökerező bölcsességével, megalapozva magukat annak nyugalmában.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!