Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Botswana achát Rúnakő készlet

AG
9.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

25 db-os rúnakészlet pamut zsákban

Használható jósláshoz, meditációhoz vagy talizmánként

Magyarázó füzetet nem tartalmaz!

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
9.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Rúnák ősi mágikus szimbólumok és jelek, melyeknek összetett és bölcs üzenetük, jelentésük van. A régi kultúrák már nagy becsben tartották őket, beavatási szertartások, rituálék, gyógyítások, szellemi üzenetek megértése és jövőbelátási gyakorlataik során. Ez a készlet a tradicionális hagyományok és misztikumok szabálya szerint lett elkészítve és az ősi energiák itatják át. Használata során ezek az energiák felerősítik a gyakorlatokat és az üzeneteket tisztábban és egyértelműben segítenek közvetíteni.

A Rúna Kövek a mágia világának egyik legnagyobb titkát jelképezik. Senki sem tudaj biztosan, honnan is származnak. Rengeteg teória létezik erről, a legismertebb szerint valószínűleg I.E. 2000-től I.SZ. 100-ig főleg Gót és Germán törzsek használták ezeket a köveket.

A Rúnák - ókori jelek - gyakran voltak használatosak mágiánál és különböző rituális szertartásoknál. A rúnák az energiákkal dolgoznak, felszívják ezeket, később pedig továbbítják, nagyon érzékenyek. Képesek érzékelni és befolyásolni a tudatalattit. Univerzális energia folyik rajtuk keresztül.

A botswana achát nevéből is érzékelhetően csak Botswánában található meg az egész világon. Közvetlen kapcsolatban van a tűz őselemmel és a füst energiáival. Kiváló társ tud lenni azok számára, akik a dohányzásról akarnak leszokni. Energiái segítenek csökkenteni a túlagyalást, a rágódást, a húzódó feladatok és a problémák könnyebb megoldását támogatja. Az elfojtott érzéseket, gondolatokat segít a felszínre hozni és felvállalni, használatával könnyebben megérthetjük a minket körülvevő események összefüggéseit. Az agyi működéssel és annak teljesítőképességével összhangban van. Az oxigén felszívódást erősíti, a bőr és a keringési rendszer egyik legjobb gyógyítója.

Az achát egy nagyon erős leföldelő kristály. Tökéletes egyensúlyt teremt érzelmi, fizikai, lelki és intellektuális szinten is. Olyan tiszta erők munkálkodnak benne, melyek egyensúlyba hozzák a jint és a jangot, a pozitív és negatív energiákat, az univerzum minden ellentétes erejét. Tökéletes választás az önelemzéshez és ha szeretnénk belső világunkat jobban és mélyebben megismerni. Érzelmi szinten is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Segít minden negatív energiát feloldani és azokat pozitívvá alakítani. Spirituálisan képes az egységtudatban való léthez segíteni, megélni a kollektív életet és egy stabil belső fejlődés alapjait biztosítani. Gyógyítja a szem, a gyomor, a méh, a nyirokrendszer és a hasnyálmirigy megbetegedéseit. Alkalmas különböző bőrbetegségek és hajproblémák kezelésére is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!