Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Farkas szobor zsírkő

IN
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: natúr (vegyes)

Anyaga: zsírkő

Méret: 7,5 cm

Származási hely Peru 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A zsírkő az egyik legpuhább természetes kőzet, mely a világ számos pontján megtalálható. Alkalmazzák megmunkált dísztárgyak, spirituális, szertartási és vallási eszközök alapanyagaként, de megtalálható textil és gumi gyártás alapanyagai között, kozmetikumokban, gyógyszerekben és még az élelmiszeripar is használja. Azoknak, akik a spirituális utat járják az energetikai tulajdonságai sokkal figyelemre méltóbbak. Alkalmazkodó és kiegyenlítő kőzetként szokás hivatkozni rá. Képes a nagyon erőteljes energiákat lecsillapítani és egy finom, egyenletes rezgést létrehozni belőle. A különböző tárgyakból elszívja a nem kívánatos negatív rezgéseket, képes azokat megtisztítani és ezt követően leadni magából. A különböző elektroszmog és földsugárzásokat gyengíti. Megmunkálása során, ha univerzális ősi szimbólumokkal látják el, akkor azok erejét megsokszorozza és magába szívja, ezzel képessé válik azok tulajdonságait felhasználni.

A farkasok számos tulajdonságot jelképeznek pl.: vadság, lopakodás, lojalitás, bátorság, győzelemt. Az Indián kultúrában, hatalmas szerepet töltöttek be, mint az egyik leghatalmasabb erőállat jelkép. Misztikus erőket és az alakváltás képességét tulajdonították nekik, hiszen hitük szerint képesek voltak emberi alakot felvenni. Egyes mondák és hitrendszerek szerint képesek az ember lelkébe látni, és megérzik ha valaki gonosz szándékkal van. Nem véletlen, hogy mindig is hatalmas tisztelettel és alázattal fordulat az emberek a farkasok felé. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!