Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng shui csengő - Házi áldás - Pillangó

ES
1.290 Ft
(2)

Szín: sárga réz, piros

Anyaga: fém, textil

Méretek: 30 cm

Elérhetőség: 13 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

A feng shui csengőket a káros energiák távol tartására, a jó bevonzására és a család védelmére szokták használni. Többségében vörös fonalból és fémből készültek, és fontos része a különleges végtelen csomó.

Ajánlott a bejárati ajtó belülről nézett bal oldalára elhelyezni, lehetőség szerint minimum 1,5 m-nél magasabbra a padlótól.

"Misztikus szerepe van, üzeneteket közvetít. Csak élőben szép, és jelentése is csak így van. Szimbolizálja a sok örömet, fiatal szerelmeseknek az összetartozást, a fekete színű pedig az elhunyt, de nagyon kedves hozzátartozók lelkét." *forrás: Horváth Mária - Feng Shui Enciklopédia

 

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
Igazolt vásárlás
2023. 06. 12.
A bejárati ajtóhoz vásároltam, a Feng Shui csengőt. Biztos vagyok benne, hogy kifejti a pozitív hatását.
Minden részlet számít, és a részletek összessége határozza meg a végeredményt!
Szép a kivitele, és nagyon jól mutat.Köszönöm szépen a gyors csomagküldést, és az öntapadós mantrát.
|
2023. 06. 07.
Több terméket vettem alapos megfontolás után/ megláttam és kellett // aztán belegondoltam valóban kell ? És mind kellett valóban, nem csalódtam nagyon pozitív mind , még soha nem kaptam nekem nem tetszőt ettől a bolttól. .Nagyon nagyon szép munka, most már csak megfelelő helyet kell nekik találnom ..