Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Feng Shui kulcstartó - Elefánt - Szerencse

DS
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Anyaga: fém

Mérete: kb. 9 cm

Áldott és hangolással ellátott termék!

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Gyönyörűen részletességgel kidolgozott feng shui amulett kulcstartó. Kialakítása magában foglalja a kínai kultúra és a feng shui hagyományok ősi bölcsességét. Segít bevonzani a szükséges energiákat és rezgések a mindennapok harmonikusabb működéshez. Az mellett, hogy kulcstartóként remek választás kiváló autókban visszapillantó tükörre felakasztva vagy otthonunkban, irodában fellógatva.

Áldott és hangolással ellátott termék!

Az elefánt egy nagyon elterjedt és széles körben ismert szimbólum. Fő tulajdonságai a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a tudás, a termékenység, a nyugalom, az egészség és hosszú élet. Ezeket a csodálatos és segítő energiákat segít bevonzani a szimbólum birtokosának életébe. Az elefánt ormánya szokott még fejtörést okozni, hogy a felfele vagy a lefelé álló hozz nagyobb jólétet, igazából mind a kettő megteremti. Ami a különbség, hogy ameddig a lefele álló ormánnyal rendelkező inkább az egyénen belül, a lelkében és személyében teremti meg ezt az összhangot, addig a felfele álló ormányú a mindenki számára látható külvilági életében.

Ez mellett fontos, hogy az abszolút sikeres energia bevonzását a Feng Shui 7 elefánthoz köti. Úgy tartják, hogy aki rendelkezik, 7 elefánt jelképpel legalább azok megteremtheti az általuk közvetített jólétlett. Nem kell, hogy a szimbólumok egyformák legyenek, azonban ajánlott, hogy legalább egyet ajándékba kapjunk.

Az elefánthíd egyesíti a jótékony energiákat és egy elefánt agyaron átkelő 7 elefántot ábrázol. Ezzel megteremti az teljes jólét energia beáramlását az életünkbe.

Az elefánt jelképek elhelyezésének módjai.

  • Ajtó vagy ablak előtt úgy kell elhelyezni, hogy az ormány befelé nézzen, ezzel beinvitálja a szerencsét a házba. Ha az ormány kifele néz, abban az esetben a balszerencsét tartjuk magunktól távol.
  • A párban tartott elefántok a párkapcsolati energiákat erősítik. A legjobb ha az ormányuk össze érnek és a hálószobában tartjuk őket.
  • A ház közösségi terében elhelyezett elefántok melyek szorosan egymás mögött vannak vagy egymás mellet, úgy hogy összeérnek, a szoros bensőséges kapcsolatot segíti, ez leehet családi, szülő-gyermek, baráti, de akár munkahelyen is segíthet.
  • A közvetlen a hálószobaágy mellé a bejárati ajtóhoz közel elhelyezett elefántpár a termékenységet segíti elő.
  • Ha a tudatosodást vagy a fejlődést szeretnék a munkahelyen, tanulásban, akkor olyan elefántot kell választani melynek az ormánya lefele áll, vagy az érinti felfelé állva a homlokát. Érdemes ezt a munkaasztalon, tanuló hely közelében elhelyezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!