Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Főnix kő - hematit karkötő 8 mm

Zoyande
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: főnix kő, hematit

Méret: 19 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A főnix kő a félmesterséges ásványok közé tartozik, ennek ellenére a benne rejlő erő cseppet sem gyenge. Az ásvány alapját kiváló minőségű tigrisszem alkotja, melyet felhevítenek és utána színeznek meg a kívánt színre. A tűz általi átváltozás hatalmas erőkkel és tulajdonságokkal ruházza fel a létrejövő főnix követ. A főnix kő magas rezgésű tisztító és újraalkotó energiákkal rendelkezik. Segít megszabadulni azoktól a kötelékektől, melyek már nem segítenek, nem fejlesztenek, nem visznek előre, legyen az életünk bármely területén. Megújulást hoz, támogat az életünk újra alkotásában. Erőinket megnöveli és személyes fejlődésünk intenzívebb, erőteljesebb lesz. Mint maga a Főnix madár is a gyógyítás egyik fontos jelképe, a kő kiválóan felerősíti a gyógyító képességeket, melyek lehetnek velünk születettek vagy tanultak egyaránt.

A hematit legerősebb hatásai a földelés és a védelem. Tökéletes egyensúlyt teremt a test-lélek-szellem hármasságában. Erőteljes férfiasabb jang energiájú kristály, így ezeknek az erőknek a tökéletes megélést biztosítja. Nagyon erős támogató, önbizalmat, kitartást és céltudatosságot biztosít birtokosának. Az önkorlátozó magatartást és gondolkodást segít felszámolni. A különböző szenvedély betegségek és függőségek alóli felszabadulást is támogatja. A csalódások, hibák, veszteségek okozta állapotok helyes megélésére és feldolgozására ösztönöz. Általa nem negatívumként, hanem egy tudatos tanulási folyamatnak láthatjuk őket. Képes arra, hogy a testben felgyülemlett felesleges vagy túl intenzív energiákat kivonja és elvezesse Földanyának. Fizikai szinten segít a vérképzésben és keringésben, veseműködésben, szöveti regenerációban. Lázcsillapító hatású, a töréssel járó problémákat is segít gyorsabban helyreállítani, izom és ízületi bántalmak és problémák esetén is kiváló.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!