Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Hekaté füstölőkeverék

Hszien Kft.
1.290 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Kiszerelés: kb 15 g

Illata: mentás, erdei, földes, mély

Energetikai minőségek: mágia, varázslat, őserők, elemi energiák, hold energiák, szertartások, rituálék, áldások, szentelés

Elérhetőség: 9 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.290 Ft

Leírás és Paraméterek

Hekaté az ősi mágia és az éjszaka háromarcú istennője. A wicca és a boszorkány vallás hívőinek nagy része tőle kér erőt a varázslatok végrehajtásához. A mágia tiszta formáját képviseli, az ősi elemi erőkkel és energiákkal szoros kapcsolatban van, a Hold mágia erejének legerősebb használója és közvetítője. Bátran fordulhatunk hozzá, ha szeretnénk különböző szertartásokat elvégezni, áldásokat kérni, teremtő gyakorlatokat csinálni vagy bármilyen mágikus folyamatot végezni. A füstölőkeverék égetésével Hekaté energiáihoz csatlakozhatunk. Intézhetünk hozzá fohászokat vagy alkalmazhatjuk szertartások során.

Összetétele: tömjén, fehér üröm, akácvirág, citromfű, rozmaring

Füstölőanyagaink kiváló minőségüket természetes összetételüknek köszönhetik. Összeállításuk természetes növényi gyantákból, növényi szárítmányokból, faörleményekből és illóolajokból történik. Használatukkal megtapasztalható a tiszta energiák segítő ereje.

Füstölőanyag. Emberi fogyasztásra nem alkalmas! Gyermekek felügyelet nélkül nem használhatják!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!