Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Hematit - Ezüst obszidián gyöngysor

Hszien Kft.
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: hematit, ezüst obszidián

Méret: 46 cm /66 cm-ig szabadon bővíthető/

Gyöngyméret: 8 mm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Az ezüst obszidián fejleszti a megérzéseket és jövőbelátás képességét. Erős tükröt tart számunkra és megmutatja, mi munkálkodik használójában. Segít abban, hogy megtaláljuk a számunkra előnyös helyzeteket, erősíti a türelmet és az alázatosságot. Képes összekapcsolni a fizikai és az asztrális testet, erősíti a testen kívüli utazásokat. Nagy segítség azoknak akik nehezen élik meg a MOST pillanatát, mert a múltban vagy a jövőben élik életüket.

A hematit legerősebb hatásai a földelés és a védelem. Tökéletes egyensúlyt teremt a test-lélek-szellem hármasságában. Erőteljes férfiasabb jang energiájú kristály, így ezeknek az erőknek a tökéletes megélést biztosítja. Nagyon erős támogató, önbizalmat, kitartást és céltudatosságot biztosít birtokosának. Az önkorlátozó magatartást és gondolkodást segít felszámolni. A különböző szenvedély betegségek és függőségek alóli felszabadulást is támogatja. A csalódások, hibák, veszteségek okozta állapotok helyes megélésére és feldolgozására ösztönöz. Általa nem negatívumként, hanem egy tudatos tanulási folyamatnak láthatjuk őket. Képes arra, hogy a testben felgyülemlett felesleges vagy túl intenzív energiákat kivonja és elvezesse Földanyának. Fizikai szinten segít a vérképzésben és keringésben, veseműködésben, szöveti regenerációban. Lázcsillapító hatású, a töréssel járó problémákat is segít gyorsabban helyreállítani, izom és ízületi bántalmak és problémák esetén is kiváló. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!