Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Kristály koponya zsírkő

IN
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: natúr (vegyes)

Anyaga: zsírkő

Méret: 5 x 5 x 6 cm

Származási hely Peru 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A zsírkő az egyik legpuhább természetes kőzet, mely a világ számos pontján megtalálható. Alkalmazzák megmunkált dísztárgyak, spirituális, szertartási és vallási eszközök alapanyagaként, de megtalálható textil és gumi gyártás alapanyagai között, kozmetikumokban, gyógyszerekben és még az élelmiszeripar is használja. Azoknak, akik a spirituális utat járják az energetikai tulajdonságai sokkal figyelemre méltóbbak. Alkalmazkodó és kiegyenlítő kőzetként szokás hivatkozni rá. Képes a nagyon erőteljes energiákat lecsillapítani és egy finom, egyenletes rezgést létrehozni belőle. A különböző tárgyakból elszívja a nem kívánatos negatív rezgéseket, képes azokat megtisztítani és ezt követően leadni magából. A különböző elektroszmog és földsugárzásokat gyengíti. Megmunkálása során, ha univerzális ősi szimbólumokkal látják el, akkor azok erejét megsokszorozza és magába szívja, ezzel képessé válik azok tulajdonságait felhasználni.

A kristálykoponyák rengeteg ősi tudást, valamint idegenek, elveszett civilizációk üzeneteit tárolják. Ezért gyakran nevezik őket "kozmikus könyvtáraknak". Számtalan ember esküszik rá, hogy a kristály koponyákkal való közös munkájuk, gyakorlataik, meditációjuk segített abban, hogy céljaikat valóra váltsák, képességeiket és erejüket megnöveljék, megerősítsék. Néhányan pedig hihetetlennek vélt gyógyulásokról számolnak be, fizikai, lelki és mentális betegségek esetében is. Minden esetben a kristály koponyával való közös munkára vezetik vissza személyes csodáikat. A kristálykoponyák a pszichés képességek fokozásáról is ismertek. A koponyák által kibocsátott rezgések, energiák hasonlóak az agy elektromágneses hullámaihoz, amelyek a gondolat feldolgozásért felelősek. Ennek eredményeként azok az emberek, akik kristálykoponyákkal meditálnak, megértésre, megvilágosító állapotokra és mély ősi tudásra tesznek szert.

És miként érdemes használni a kristálykoponyákat?

Meditáció - Meditációs eszközként a kristálykoponya úgy működik, hogy aktiválja gyógyító és mentális energiákat, szükség esetén segít elérni az Akasha feljegyzéseket, vagy magasabb szintre emeli a tudatot. Adrienne Goff néhány egyszerű módszert javasol a kristálykoponyával való meditációhoz. Először tisztítsd meg a kristályt (pl. tedd reggeli felkelő napfényre (semmi kép ne tűző vagy delelő napra) vagy füstöld át alaposan természetes füstölőanyagokkal), majd teremts magadnak egy csendes és nyugodt helyet, miközben közel tartod a szívedhez vagy a harmadik szemedhez, ha képes vagy nyitott szemmel meditatív állapotba kerülni nézz a kristálykoponya szemébe folyamatosan. Vegyél néhány tudatos lélegzetet, miközben a koponya energiamezőjével való összekapcsolódási szándékodra összpontosítasz. Igyekezz nyugalommal és szeretettel fogadni a meditáció során felmerülő észleléseket. Goff azt mondja, hogy minél nagyobb tisztelettel bánsz vele és gyakorlod a kapcsolódást a kristálykoponyádhoz, annál aktívabbá válik.

Kristályrácsos/kristály mandala - Egy kristálykoponya használható a kristályrács energiáinak és rezgésének felerősítésére, összpontosítására, fokozására. A rács vagy mandala közepére helyezzük el a koponyát, majd a többi ásványt helyezzük el spirális vagy koncentrikus körök alakjában. Természetesen használhatunk kifejezetten megtervezett kristály mandalákat is, ahol a középső pontot a koponyára cseréljük. Ezekhez a mandalákhoz, ajánlom Judy Hall - Varázslatos kristálymandalák című páratlan könyvét.

Ezek azonban csak ajánlott gyakorlatok, mindenki a saját maga rendszerében, világában, spirituális és vallási felfogásában szabadon gyakorolhatja és élvezheti a koponyák áldásos ajándékait. De ha nem is akarunk külön gyakorlatokat végezni, a személyes terünkben (otthonunk, irodánk, stb.) vagy oltárunkra elhelyezve is remek segítő társ tud lenni. 

Egyes darabok között méretben és árnyalatbeli eltérés előfordulhat!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!