Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Lótusz mécsestartó - Capiz kagylóhéjból - 2. csakra, Szex csakra

POE
5.390 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: narancssárga

Alapanyaga: Capiz kagyló, réz

Méret: 13,5 x 5,5 cm

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.390 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

A lótuszvirág az egyik legszentebb szimbólum a világon, szinte az összes valaha létezett kultúrában és vallásban nagy tiszteletnek örvend. A tökéletesség, a tisztaság, a megvilágosodás, az újjászületés, a megújulás, magasra törekvés jelképe. A lótusz szimbolizálja a lehető legtisztábban a sötétségből vezető kiutat a fénybe.

A Capiz kagyló egy, csak az Indiai óceánban megtalálható különleges kagylóféle. A vékony, szinte áttetsző héja teszi különlegessé és nagyra becsülté. A megfelelő előkészítés után a héj csodás fénytöréssel és gyöngyházas játékkal bír. Nevét a Fülöp-szigeteki Capiz városról kapta, ahol nagy mennyiségben halásszák és dolgozzák fel ezt a kagylót, többségében családi manufaktúrák.

A szex csakra az érzelmek, a szexuális energiák, az alkotó erők, a teremtés központja. Itt lépünk kapcsolatba a világot alkotó és 3D formákat teremtő erőkkel. A szex csakra felelős a növekedés, a gyarapodás, a teremtés, az alkotás, a kreativitás, a termékenység, a védelem, az erotika, az ego, a szexuális egyensúly területeiért. Az emberi kapcsolataink alakulásai is ebben az energetikai központban történik nagy részben.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!