Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Meditációk – Gyakorlatok

Lépj kapcsolatba a Felemelkedett mesterekkel!

2021. 05. 18. 15:19:00 Ricsi

Gyakran van szükségünk útmutatásra, gyógyulásra vagy bölcsességre, ilyenkor bátran segítségül hívhatjuk Felemelkedett mestereinket. Életeikben és felemelkedésük után is hatalmas ismeretekre tettek szert életünk lelki, szellemi és fizikai vonatkozásaiban is. Bölcsességük és tapasztalatuk miatt ezek a mesterek lelki vezetőként, gyógyítóként és tanítóként segédkezhetnek. A velük való kapcsolatteremtés segíthet, hogy könnyebben vegyük az előttünk lévő akadályokat, személyes fejlődésünk tisztább és intenzívebb legyen.

A szívünk üzenete meditációs gyakorlat

2020. 09. 03. 10:51:03 Zsolti

A nehéz, kihívásokkal teli időszakokban könnyen figyelmen kívül hagyjuk szívünk üzeneteit. Döntéseink meghozatalában csak elménkre hagyatkozunk, mérlegelünk és az alapján cselekszünk amit a környezetünk és a társadalom elvár tőlünk. Még akkor is amikor érezzük, hogy nem ez lenne a helyes út ahhoz, hogy életünket örömmel és boldogsággal töltsük meg. Ez az érzés valójában szívünk üzenete. Magasabb tudatossága suttog nekünk és ha lecsendesítjük elméket összhangba kerülhetünk szívünk intelligenciájával.  Rajta keresztül megérthetjük vágyainkat, megtalálhatjuk kreativitásunk forrását és elérhetünk egy teljesebb életet. A sok ingertől ami napközben ér minket elménk folyamatosan „foglalt”. Gondolataink a félelmeink, aggályaink, elvárásaink és rövid távú terveink körül forognak.  Ahhoz, hogy halljuk szívünk üzenetét el kell csendesítenünk elménket. Ebben segíthet nekünk a következő gyakorlat.

Légy semmi és egyszerre minden meditációs gyakorlat

2020. 02. 26. 13:29:13 Ricsi

 A mai rohanó zűrzavaros világban, a sok feladat, teher és kihívás közepette nehéz megtalálni azt a pontot, amiben békére, harmónia lelhetünk. Ha képesek leszünk a belső békét megtalálni, akkor sokkal könnyebben vehetjük sorra mindazt, ami mi magunk vagy épp az élet utunkba sodor. A harmónia állapotában a tudatunk minden része elfogadja és megéli azt a pillantott, állapotot, amikor mindentől és mindenkitől mentesül, azaz semmi lesz, azonban felismeri kötődését mindennel és mindenkivel és ezzel mindenné lesz. Kicsit nehéz lehet elsőre ezt értelmezni és nagyon idegennek hathat, de ajánlom, neked ezt a párperces kis gyakorlatot melyben megtapasztalhatod ezt az állapított.

Kapcsolat Gaia-val és Őseiddel meditációs gyakorlat!

2018. 05. 24. 21:11:00 Virizlai Richárd

 Stresszesek a mindenapjaid? Szükséged van egy kis kikapcsolódásra, megpihenésre? Szeretnél közelebb kerülni Gaia-hoz? Segítségül hívnád az ő nagyhatalmú erejét vagy Őseid tudását, melyeket évezredek alatt összegyűjtöttek? Egy pozitív energiát szeretnél bevonzani az életedbe? Elég, ha csak 1 kérdésre igen a válasz, akkor ez a meditáció most neked szól! 

8 perces meditáció! A félelmek ellen!

2017. 03. 27. 13:19:00 Virizlai Richárd

 Feladatok sokasága ál előtted? Nagy döntéseket kell meghoznod? Félelmek, kételyek kavarognak benned? Úgy érzed, sokan támadnak téged? Nézeteltérésed van valakivel? Ha csak 1-re is igen a válasz, akkor ez a mantra és ez a gyakorlat neked szól.