Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Mookait marokkő - Prémium

IN
1.600 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2,5-3,5 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 8 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.600 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A mookait valójában a jáspisok családjába tartozik, azonban nagyon egyedülálló energiái vannak. Kiválóan oldja a berögzült mintákat és a rögeszmés gondolkodást, tágítja a tudatot és segít új látásmódot kialakítani. Stabil és biztonságos életérzést kölcsönöz és ezt segít kialakítani is. A teljes test energiarendszerét egységbe hozza, és harmonikus működést állít fel. Állandó földelést biztosít, összeköti az Égi és a Földi energiákat, ezáltal egy állandó csatornát hoz létre, melyből táplálkozva nagyobb feladatokat is könnyebben el tudunk végezni. Fizikai szinten segít az immunrendszer, a bőr, a gyulladások, a kelések, a hasnyálmirigy, az energia hiány esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!