Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Narancs kalcit golyó

ES
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: narancs kalcit

Méret: 3,5 cm

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

narancs kalcitot a kristály gyógyászatban gyakran nevezik Jézus szíve kristálynak. Ezt a megtisztelő nevet a belőle áradó végtelen nyugalom és béke energiái miatt kapta. Kiválóan növeli az energiákat és egyúttal megtisztítja azokat. Kiválóan alkalmazható térharmonizálásra, megtisztítja azt a negatív rezgésektől és egyensúlyba hozza az ott lévőkkel. Nagyon aktív ásvány, segít a folyamatokat beindítani, felgyorsítani, mozgásban tartani. A médiumi képességeket kiváltképp felerősíti és megnöveli. Képes összekapcsolni az érzelmeket és az értelmet, így létrehoz egy erő érzelmi intelligenciát. A reményvesztett időkben a legnagyobb társ és támogató. Fizikai szinten segít a kiválasztószerveknek, csontozatnak, az ízületeknek. Enyhíti az emésztési problémákat és a bőrbetegségeket.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!