Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Phantom kvarc marokkő

POE
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 3-4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A valódi és jó minőségű phantom kvarc a ritka kövek közé tartozik. Ritkasága nem véletlen, hiszen olyan hatalmas erőket és energiákat képes megmozgatni, melyekre kevesen állnak még készen. A phantom kvarc nem más, mint az univerzális kollektív tudat fizikai megtestesítője. Segítségével könnyen hozzáférhetővé válik a személyes vagy szükség esetén mások, vagy nagyobb csoportok Akasa krónikája. Közvetlen kapcsolatot képes teremteni más dimenziókkal és létsíkokkal vagy akár magasabb fejlettségű lényekkel. A gyógyító erőket és képességeket a sokszorosára erősíti, legyen szó születéssel ébren levő vagy hangolás útján (reiki, prána, stb.) szerzetgyógyító képességről. A phantom kvarcok két ásvány násza, pontosabban egy keletkező ásványt egy kvarc kristály réteg foglal magába. A leggyakoribb a hegyikristály, fluorit, ametiszt, füstkvarc, klorit ásványok keveredése. Fizikai szinten kiválóan alkalmazható bármilyen betegség kezelésére, függetlenül annak helyétől és kiváltó okától.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!