Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Porcelán tálka - Élet virága

POE
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Prémium minőségű!

Méret: 10 x 11,5 cm

Anyaga: Bone China porcelán

Használható pohár, füstölő vagy párologtató edény alátétként, vagy füstölőtartóként.

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Prémium minőségű porcelán tálka, mely a legerősebb Bone China porcelánból készült. Felületét szemet gyönyörködtető szakrális szimbólummal díszítették. Kialakítása során arra figyeltek, hogy a lehető legsokoldalúbban felhasználható legyen. Kiválóan alkalmas pohár és füstölőedény alátétnek, de maguk a füstölőkúp vagy kötegek, fadarabok (pl.: fehér zsálya és Palo Santo) is égethetőek rajta. Egyszerűbb használatban akár talizmánok, ékszerek, ásványok tarolására is alkalmas. Kissé öblös kialakítás, mely külön fogantyúval lett ellátva számtalan felhasználási lehetőséget biztosít. Ennek köszönhetően a mindennapok feladataiba könnyen felhasználható.

Az élet virága az egyik legősibb szimbólum, mely az összes ősi kultúrában előfordul. A szakrális és az asztrális geometria egyik legfontosabb jelképe, mely a teljességgel és a nagy egésszel hoz kapcsolatba. Benne rejlik a teremtés ereje és jelképei. Az élet virágának belső körívei és azok metszeteiben megtalálható több ősi jelkép és szimbólum, mint pl.: kabbala életfa, rovás jelek, rúna jelek, stb.. A szimbólum biztosítja az isteni energiákat, egészséget, jólétet, a teremtés hatalmát. Egységbe hoz önmagunkkal és a szellemi világgal, az isteni erőkkel, magával a Földdel. Képes átadni a benne lévő energiákat, akár a térnek, személynek, auramezőnek, folyadéknak, stb.

Bone China porcelán

A porcelánagyaghoz általában használt kaolint, földpátot és kvarcot minimum 35% csonthamuval keverik össze. Ez hozza létre a létező legerősebb porcelántípust, és születik meg belőle a sajátos elefántcsont színt. Összetételének köszönhetően a csontporcelán körülbelül 1250°C-on süthető, így kiváló hőbíró képességgel rendelkezik.

Figyelem: Nem használható mikrohullámú sütőben, és mosogatógépben nem mosható!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!