Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Porcelán tálka - Életfa

POE
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Prémium minőségű!

Méret: 10 x 11,5 cm

Anyaga: Bone China porcelán

Használható pohár, füstölő vagy párologtató edény alátétként, vagy füstölőtartóként.

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Prémium minőségű porcelán tálka, mely a legerősebb Bone China porcelánból készült. Felületét szemet gyönyörködtető szakrális szimbólummal díszítették. Kialakítása során arra figyeltek, hogy a lehető legsokoldalúbban felhasználható legyen. Kiválóan alkalmas pohár és füstölőedény alátétnek, de maguk a füstölőkúp vagy kötegek, fadarabok (pl.: fehér zsálya és Palo Santo) is égethetőek rajta. Egyszerűbb használatban akár talizmánok, ékszerek, ásványok tarolására is alkalmas. Kissé öblös kialakítás, mely külön fogantyúval lett ellátva számtalan felhasználási lehetőséget biztosít. Ennek köszönhetően a mindennapok feladataiba könnyen felhasználható.

Az Élet Fája az összetartozás, biztonság, termékenység jelképe. A kelták a fákat az emberek őseinek tekintették. Legfontosabb fának a tölgyet, az ég istenének növényét tartották. Minden kelta törzsnek saját szent fája volt, ahol a törzs királyait avatták. Ez a fa a törzs területének közepén állt, az egység az összetartozás és a biztonság jelképeként. A szent fa olyannyira fontos volt, hogy minden csata alkalmával elvittek egyet gyökerestől.

Bone China porcelán

A porcelánagyaghoz általában használt kaolint, földpátot és kvarcot minimum 35% csonthamuval keverik össze. Ez hozza létre a létező legerősebb porcelántípust, és születik meg belőle a sajátos elefántcsont színt. Összetételének köszönhetően a csontporcelán körülbelül 1250°C-on süthető, így kiváló hőbíró képességgel rendelkezik.

Figyelem: Nem használható mikrohullámú sütőben, és mosogatógépben nem mosható!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!