Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Reiki fény karkötő

Hszien Kft.
3.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: rózsakvarc, hegyikristály, tej/hókvarc

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 6-8 mm

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
3.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A Reiki egy csodálatos energetikai gyógymód, mely a betegségek és a problémák forrását és megoldását nem csak a testben és a fizikai létben keresi, hanem a lélekben is. Minden a lélekből indul és oda is tér vissza. Ez a karkötő az elkészítése során a Reiki energiáival lett átitatva, úgy lett kialakítva, hogy az ásványok tökéletesen visszaadják azt a rezgést, amit maga a Reiki is képvisel. Nagyon gyengéd, szeretetteli, ösztönző, gondoskodó módón vezet és támogat, hogy képesek legyünk saját életünk meggyógyítására. Rendszeres használata segít megtalálni belső egyensúlyunkat és ez által a körülöttünk lévő világ is egyensúlyba kerülhet.

Fontos! - A karkötő Tradicionális Reiki energiával lett feltöltve. Reiki energiáit nem lehet ráerőltetni másra, így ha teheted, ezt a karkötőt ajándékba ne add másnak, csak ha egyeztettél vele, hogy ő szeretné ezt a minőséget!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!