Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Termékek Menü

Révai Gábor - Beszélgetések a világról és a túlvilágról

Ár:
2.990 Ft
2.100 Ft
Kedvezmény: 890 Ft
Kedvezmény: 30%
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Révai Gábor - Beszélgetések ​a világról és a túlvilágról Müller Péterrel és Popper Péterrel

Corvina Kiadó, Budapest, 2008

258 oldal, ISBN: 9789631357776

Szállítási idő: 2-5 munkanap

Gyártó: Corvina Kiadó
Elérhetőség: 4 db raktáron

Leírás és Paraméterek

„Itt csupán zászlócserék voltak, úgynevezett »ideológiák« változtak, de a kollektív lélekben az egész semmit nem változott. Az emberi ostobaság nem változott. (...) Semmiféle tanulságot nem vont le az emberiség mindabból, ami történt. (...) Álmagyar, vagy díszmagyar, vagy jöttmagyar? Ez az identitászavar, aminek eredménye a szüntelen gyűlölet. És ezt a gyűlöletet a politika mindig is kihasználta - de eloszlatni soha nem tudta."

 „Ebben a világban nem szabad részt venni... A külső, történelmi körülményeket nem tartom menthetőnek. Az emberi szellemet, az emberi lelket igen."

 „A szeretet szót meg kell tisztítani. Össze lett piszkolva, agyon lett hazudva. »Önzésmámor« lett belőle."

Müller Péter

"Ami számomra rendkívül ellenszenves a mai magyar politikában, az az alázat hiánya."

 „Tisztességesnek lenni rossz üzlet. De van néhány őrült, kevesen, akik annak ellenére tisztességesek, hogy tudják, hogy ezért társadalmi büntetés jár."

 „Nem kell ragaszkodni, hagyni kell a dolgokat. (...) Krisztushoz se kell ragaszkodni, Buddhához se kell ragaszkodni. Egyáltalán a ragaszkodás az a lelki jelenség, ami kegyetlenné teszi az embert adott esetben."

 „Az emberiség százezer évek óta gyanítja vagy sejti, hogy van valami folytatása a létnek, az életnek, hogy az életenergiák nem semmisülhetnek meg csak úgy egyszerűen. Úgyhogy azt gondolom, hogy most jobban vagyok a halállal, mint fiatalon voltam. Most is félek, de valami plusz hozzájött, valami plusz érdeklődés, hogy mi fog velem történni."

Popper Péter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!