Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rodokrozit marokkő

1.590 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 3 - 4 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.590 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

Az önzetlen szeretet és tisztaság köveként szokták emlegetni a rodokrozitot. Segít a tudat kiszélesítésében és a spirituális energiák megnövelésében. Segít a pozitív életszemlélet kialakításában. Az emberi kapcsolatokat segít a lehető legelőnyösebb módon megélni és fejleszteni. A párkapcsolat területén segít egymásra hangolni a két felet, ha szükséges, akkor pedig bevonzani a megfelelő társat ez életünkbe. A lelket érintő sebekre kiváló gyógyír, megmutatja ezeknek a dolgoknak a tanító oldalát, és hogy mennyit fejlődtünk általa. Segít szembenézni a dolgok igazságával, melyeket néha szándékosan nem is akarunk észrevenni. Felszámolja az alaptalan félelmeket, blokkokat, belső gátakat. Fizikai szinten segít a légzőszervek, a keringési problémák, a vesék, a látás, a várnyomás, a szívverés, az ivarszervek érintő betegségek kezelésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!