Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Rózsakvarc elefánt

AM
4.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: rózsakvarc

Méret:  kb. 5 x 3,5 x 2,5 cm 

Az ár 1 darabra vonatkozik.

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
4.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A rózsakvarc kiválóan alkalmas, ha a szeretet erejét akarjuk megteremteni.  A legfontosabb kristályminőség a szívcsakra és minden szívet, lelket és érzelmeket érintő terültnek. Mélyen segít megszabadulni azoktól a dolgoktól melyek ezeken a területeken árthatnak. Az érzelmi és lelki sebek legerősebb gyógyítója. Tökéletesen alkalmazható párkapcsolati problémák esetén, de akár családtagok, barátok, munkatársakkal való kapcsolódás minőségén is sokat tud segíteni. Akik még keresik a szerelmet az életükben számukra is remek segítő lehet megteremteni ezt a minőséget. Fizikailag jó hatással van a szív és érrendszerre és a légzőszervekre. 

Az elefánt egy nagyon elterjedt és széles körben ismert szimbólum. Fő tulajdonságai a siker, az erő, a bölcsesség, a függetlenség, a hatalom, a tudás, a termékenység, a nyugalom, az egészség és hosszú élet. Ezeket a csodálatos és segítő energiákat segít bevonzani a szimbólum birtokosának életébe. Az elefánt ormánya szokott még fejtörést okozni, hogy a felfele vagy a lefelé álló hozz nagyobb jólétet, igazából mind a kettő megteremti. Ami a különbség, hogy ameddig a lefele álló ormánnyal rendelkező inkább az egyénen belül, a lelkében és személyében teremti meg ezt az összhangot, addig a felfele álló ormányú a mindenki számára látható külvilági életében.

Ez mellett fontos, hogy az abszolút sikeres energia bevonzását a Feng Shui 7 elefánthoz köti. Úgy tartják, hogy aki rendelkezik, 7 elefánt jelképpel legalább azok megteremtheti az általuk közvetített jólétlett. Nem kell, hogy a szimbólumok egyformák legyenek, azonban ajánlott, hogy legalább egyet ajándékba kapjunk.

Az elefánthíd egyesíti a jótékony energiákat és egy elefánt agyaron átkelő 7 elefántot ábrázol. Ezzel megteremti az teljes jólét energia beáramlását az életünkbe.

Az elefánt jelképek elhelyezésének módjai.

  • Ajtó vagy ablak előtt úgy kell elhelyezni, hogy az ormány befelé nézzen, ezzel beinvitálja a szerencsét a házba. Ha az ormány kifele néz, abban az esetben a balszerencsét tartjuk magunktól távol.
  • A párban tartott elefántok a párkapcsolati energiákat erősítik. A legjobb ha az ormányuk össze érnek és a hálószobában tartjuk őket.
  • A ház közösségi terében elhelyezett elefántok melyek szorosan egymás mögött vannak vagy egymás mellet, úgy hogy összeérnek, a szoros bensőséges kapcsolatot segíti, ez leehet családi, szülő-gyermek, baráti, de akár munkahelyen is segíthet.
  • A közvetlen a hálószobaágy mellé a bejárati ajtóhoz közel elhelyezett elefántpár a termékenységet segíti elő.
  • Ha a tudatosodást vagy a fejlődést szeretnék a munkahelyen, tanulásban, akkor olyan elefántot kell választani melynek az ormánya lefele áll, vagy az érinti felfelé állva a homlokát. Érdemes ezt a munkaasztalon, tanuló hely közelében elhelyezni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!