Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Shani - Hindu Isten Szobor

POE
5.990 Ft
4.792 Ft
Kedvezmény: 1.198 Ft 20%
Az akció időtartama: 2024. 05. 22. - 2024. 05. 31.
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: 4,5 x 6 cm

Anyaga: réz

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
4.792 Ft
Kedvezmény: 1.198 Ft 20%
Az akció időtartama: 2024. 05. 22. - 2024. 05. 31.

Leírás és Paraméterek

A Shani vagy Śanaiśchara a Szaturnusz bolygóra utal, és egyike annak a kilenc mennyei objektumnak, amelyet Navagrahaként ismernek a hindu asztrológiában. Ő az Igazságosság Istene, és mindenkinek eredményt ad, gondolataiktól, beszédüktől és tetteiktől (karmától) függően. Shani egy istenség a középkori szövegekben, akit kedvezőtlennek tartanak mivel szerencsétlenséget és veszteséget hoz azoknak, akik karmát teremtettek hozzá. Arra is képes, hogy tanácsokat és áldásokat adjon az arra érdemeseknek, karmájuktól függően. Shani egy hatalmas isten is, akiről úgy tartják, hogy elűzi a gonosz szemet és eltávolítja az akadályokat. Ő a szombat istensége is.

A hinduizmusban és a buddhizmusban is a hét minden napja egy adott Istennek van szentelve. Ha úgy érzed, hogy lelki kapcsolatban állsz a hinduizmussal, akkor a születésed napjának konkrét hindu istene a születésnapod Istene. Helyezd el őt az otthonodban és ismerd meg jobban a születésnapi Istened tulajdonságait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!