Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sólyomszem marokkő - kicsi

AG
650 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 1,5 - 3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 8 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
650 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A sólyomszem a Földi és az égi energiák egyesítésének és a tökéletes földelés erejének a köve. A fizikai testet erővel látja el és aktiválja azt. A tisztánlátás egyik legalapvetőbb támogatója, hatalmas energiákkal fejleszti a spirituális képességeket. A gyökércsakrát kiválóan tisztítja és tölti, segít a jólétet bevonzani az életbe. Az akadályozó viselkedési minták, az önkorlátozás és a negatív gondolkodás felszámolására sarkall. Elősegíti a felelősség vállalást, az élet irányításának kézbevételét, a dolgok magasabb szintű megfigyelését. Az elnyomott és elzárt érzelmeket és érzéseket a felszínre hozza, legyen az egy előző életből megmaradt blokk. Rendszeres használata a harmadik szemet segít felnyitni és a látói képességeket fejleszti. Fizikai szinten segít a szem, a látóidegek, a lábak, a belek, az idegrendszer betegségein.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!