Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Surya - Hindu Isten Szobor

POE
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: 3,3 x 5,1 cm

Anyaga: réz

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A hindu mitológiában Surya a Napistent képviseli. A Napot az univerzum lelkének nevezik. Surya a Navagraha, a kilenc indiai klasszikus bolygó vezetője és a hindu asztrológia fontos eleme. Gyakran ábrázolják hét ló által húzott szekéren lovagolva, amely a szivárvány hét színét vagy az emberi test hét csakráját képviselheti. Surya vagy a Nap, a vasárnap uralkodó istensége is. Egy madárhoz hasonlítják, amely az égen repül, és az ég ékköveként írják le. Fényt ad, nappalt és éjszakát teremt, hatalmat és erőt ad az élőlényeknek, aktívvá teszi őket, és elpusztítja tétlenségüket. Suryát három szemű és négy karú vörös férfiként ábrázolják, aki hét kanca által vonzott szekéren ül.

A hinduizmusban és a buddhizmusban is a hét minden napja egy adott Istennek van szentelve. Ha úgy érzed, hogy lelki kapcsolatban állsz a hinduizmussal, akkor a születésed napjának konkrét hindu istene a születésnapod Istene. Helyezd el őt az otthonodban és ismerd meg jobban a születésnapi Istened tulajdonságait. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!