Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Szelenit Athame

IN
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: szelenit

Méret: 15 cm

Származási hely Marokkó

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Mágikus szertartások egyik legfontosabb alapkellékei és eszközei közé tartozik és a kés, wicca nevén athame. Az athame egy különleges szertartással felavatott szent pengét jelent, mely elsősorban nem fizikai, hanem energetikai kötelékek, szálak, kötések, energiák elvágására szolgál. Segít bevonzani az ősi elemek erejét és azt könnyebben felhasználni a szertartások során. Képes védelemmel ellátni tulajdonosát és erőt sugároz magából használat közben. Közvetlen kapcsolatban áll a misztikus erővel, így ajánlott nagy gondossággal bánni vele és csak akkor elővenni, ha a szertartási folyamat igényli. Élet kioltására tilos használni, mert akkor elveszíti megtisztított és szent erejét. Tisztításánál nem érintkezhet semmilyen vegyszerrel, kizárólag vízzel, kristály eszenciával vagy Agua Sacrallal, tiszta kendővel lehet.

A szelenit a tiszta tudat és a közvetlen angyali minőséggel való kapcsolat köve. Közvetlenül a személyes fénytesthez kapcsolódik, annak energiáit harmonizálja és a földelésben egyensúlyt teremt. A nyugalom és a türelem köve, elcsendesíti az elmét és a tudatot, segít a meditációkban és a spirituális tevékenységekben. A kő maga ősinek számít, azonban a megújulás energiáival látja el használóját. Védelmi szerepét érdekesen fejti ki, mivel nem elhárítja a problémákat, hanem segít felismerni őket és megérteni miért történnek meg. Ezáltal a védelme inkább a megértésen mintsem a hárításon alapszik. Kiválóan tisztítja a teret fizikai és energetikai szennyeződésektől egyaránt, az aurából képes elvezetni a nem kívánatos rezgéseket, entitásokat. Magában hordozza, mint egy feljegyzésképpen mindazt, ami a világban megtörtént, a személyes fejlődés is visszakövethető és értelmezhető segítségével. Rendszeresen használva erősíti a jövőbelátás képességét. Fizikai szinten segít a gerincoszlop, a kötőanyagok, a csontozat, a fogak, az epilepszia, vérmérgezés okozta problémákon. Kismamáknak szoptatás idején remek társ.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!