Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Személyre szabott rezgésékszer szett!

Hszien Kft.
11.990 Ft
(1)

Személyes energiákra, célokra, problémákra készített, egyedi darabok.

1. osztályú ásványok felhasználásával készülnek!

Elérhetőség: 99 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
11.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A megrendelő személy energiáira kialakított ásványékszer szett. Mely segít az élet különböző területein, de kérhető kifejezett életterülethez, problémához, célhoz! A termék megrendelését követően felvesszük a kapcsolatot a rendelővel a további egyeztetések céljából! Fizetés csak a kész termék, fényképes egyeztetése után szükséges!!!

/A kép csak illusztráció, minden megrendelt karkötő egyénre szabott így másképp is néz ki/

 Ha nem csak egy ékszert szeretnél, vagy nem csak egy szokványos darabot! Akkor megtaláltad a neked megfelelőt!

 Kifejezet, céljaid vannak?

Fix problémát szeretnél megoldani?

Olyan plusz energiára akarsz szert tenni, ami a lehető legtökéletesebben segít és tölt fel téged?

 Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor ezt neked találtuk ki! Olyan ékszert alkotunk meg számodra, ami pontosan azt a rezgést fogja tükrözni, amire neked szükséged van. Alap energiáit a te energiád tökéletes mása fogja alkotni. Amit születési idődből és nevedből számolunk ki és állítunk össze.

Az így létrejött darab csak téged segít és minden erejével azon lesz, hogy lehető legjobbat hozza ki belőled s a körülötted lévő világból.

 

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2018. 06. 04.
Nagyon köszönöm, hogy elkészítettétek nekem ezt a csodálatos ékszert. Az hogy pontosan úgy nézik mintha csak nekem készült volna, még hozzá tesz ahhoz, hogy valóban segített. A párkapcsolatom már a válásnál tartott, és amióta viselem ezt az ékszert, ami nekem lett készítve minden megoldódott. Újra egymásra találtunk és boldogok vagyunk, na és persze a válási kérvényt is vissza vontuk. Ökrökre hálás leszek, hiszen a család nektek köszönhetően maradt egyben.