Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Visnu - Hindu Isten Szobor

POE
5.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Méret: 3,5 x 5,5 cm

Anyaga: réz

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Visnu egyike a három legfőbb hindu istenségnek, Brahma és Shiva mellett. Visnu feladata, hogy megvédje az embereket, helyreállítsa a világ rendjét, és a zaklatott időkben visszatér a földre, hogy helyreállítsa a jó és a rossz egyensúlyát. Megtartóként ismert, jelenléte a teremtés minden tárgyában és erőjében megtalálható, és egyes hinduk isteni lényként ismerik fel, akitől minden származik. Vishnu-t általában égkék bőrrel ábrázolják, ami azt jelzi, hogy végtelen, mint az ég és az óceán. Ő egy végtelen erő, a legfelsőbb lény, aki megteremti, védi és átalakítja az univerzumot. Ő a csütörtök istensége is.

A hinduizmusban és a buddhizmusban is a hét minden napja egy adott Istennek van szentelve. Ha úgy érzed, hogy lelki kapcsolatban állsz a hinduizmussal, akkor a születésed napjának konkrét hindu istene a születésnapod Istene. Helyezd el őt az otthonodban és ismerd meg jobban a születésnapi Istened tulajdonságait.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!