Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Azrael arkangyal füstölőpálca

BK
1.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

100% természetes alapanyagokból készült füstölőpálca.

Kiszerelés: 10 pálca/csomag

Égési idő kb: 30-45 perc

Elérhetőség: 9 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Azrael nevének jelentése Isten segítsége számunkra. Ő az, aki segít a lelkeknek a halál után továbblépni és kíséri őket a fénybe. Ezért nevezik őt gyakran a Halál angyalának, ezen megnevezése miatt háttérbe szorítják és nem szokták erejét és tudását segítségül hívni. Erejével a lehető legbékésebb, legfinomabb és legodaadóbb módon tudjuk átsegíteni az lelkeket. Bárminemű félelem idején megjelenik mellettünk és támogató erejével segíti utunkat. Megmutatja, hogy az aktuális dologtól miért is félünk igazán és ezzel saját magunkkal szembesít és segít felülkerekedni az érzésen. Ha bűntudat emészt, megbántuk bizonyos tetteinket, keserűség jelenik meg bennünk vagy elvesztettük hitünket, jövőképünket, reményeinket akkor is kiváló segítséget tud nyújtani számunkra.

__________

A legfinomabb és legjobb minőségű természetes anyagokból, szakértők által, titkos receptúra alapján, fűszernövényekből, virágokból, gyantákból és olajokból kézzel készített 100% tisztaságú masala füstölőpálca.

Éteri szantálfa illatú.

- Kézzel sodort

- Hagyományos receptúra szerint elkészítve

- Kiváló minőségű, legfinomabb természetes olajokkal

- Első osztályú füstölőpálcák

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!