Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Felemelkedett mesterek - Lady Nada illóolaj

Fantazsia
1.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

10ml-es kiszerelésben

Aromaterápiás illóolaj

Jellegzetes ylang ylang illat

Fogyasztásra nem alkalmas!

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.490 Ft

Leírás és Paraméterek

Minőségi aromaterápiás illóolaj, gondosan válogatott növényekből kinyerve. Felhasználása első sorban párologtatással ajánlott, mely akár hideg párologtatóval, mécses lámpával, esetleg diffúzorral és akár párásítóval is lehetséges. Kis mennyiség is elegendő belőle a helyiség harmonikus illattal való megtöltéséhez.

Belső használata tilos! Bőrre kenve sem alkalmazható, erre a célra ajánlanánk a kozmetikai tisztaságú olajainkat.

Az egyensúlyteremtés legnagyobb felemelkedett mesterének tekintik Lady Nadát. Energiáival arra törekszik, hogy harmonikus állapotot állítson fel minden ellentétes pólusú energia között a világban. Fontosnak tartja, hogy semelyik oldalt nem szabad elnyomni, hanem egységes szinten kell tartani a tökéletes élet érdekében. A nevének jelentése a békesség meghozója, a csodás csend üres hangja. Mindezt a tudást képes lesz átadni neked és minden percben segít neked, hogy felismerd és te is erre az egységes harmóniára törekedj. Segítségével képes leszel a megbékélésre a benned lévő ellentétes oldalakkal kapcsolatban, azokat a lehető legmagasabb szintre emelni és ezáltal harmonikus egységet létrehozni önmagadban. Tökéletes a női és férfi oldalak, szerepek kiegyensúlyozásában is.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!