Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Integető cica

ES
2.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Szín: arany

Méretek: 10 x 7 cm

Anyaga: műanyag

Elérhetőség: 1 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
2.990 Ft

Leírás és Paraméterek

Az integető macskát valójában Maneki Neko-nak nevezik, a jószerencse, az üzleti siker, a bőség jelképe és távol tartja az anyagi életet érintő rossz energiákat.

Sok legenda terjed az eredetét illetően, azonban a következő adja vissza legjobban honnan eredhet. Buddhista szerzetesek szegényesen éltek kolostorukban, azonban a hozzájuk szegődött macskának akkor is előteremtették az utolsó falat ételt mikor nekik már nem volt. A cica egész nap a kolostor előtt sütkérezet a napfényben és élvezte a lágyan simogató szellőt. A sógun a teljes kíséretével egy nap arra tartott, amikor az egyik szamuráj látta, hogy a macska kedvesen integet nekik. Így megállt, besétált a kolostorba meglátta milyen nyomorúságos az életük a szerzeteseknek és a nála található összes pénzt nekik adta. Ettől az önzetlen cselekedettől a szamuráj tudata teljesen megtisztult, a szerzetesek gyorsan felépültek. A macska pedig élete végéig a szerzetesekkel maradt és minden nap integetve üdvözölte az arra járókat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!