Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Kyle Gray és Lily Moses - Angyalok és Ősök

TBS
9.990 Ft
Menny.:
Kattints ide és értékeld termékünk!

Várható megjelenés 2024. ősze!

Kyle Gray és Lily Moses - Angyalok és ősök jóskártya

160 oldalas kézikönyv +  55 lapos kártyacsomag

Totel Books, ISBN: 9788073706692

Elérhetőség: Beszerzés alatt
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
9.990 Ft
Menny.:

Leírás és Paraméterek

Az angyalkártyák a szeretet és a megnyugvás üzenetét hozzák.

Most, hogy világunk kibillent az egyensúlyából, nagy szükségünk van szellemi segítőink ősi bölcsességére. Számtalan spirituális segítő vesz körül bennünket, akik meg akarják osztani velünk tudásukat, hogy gyógyulást és változást hozzanak. Ők az ANGYALOK ÉS ŐSÖK – a szeretet hangját visszhangozó isteni lények és a világ bölcsességét őrző lelkek. Az idők kezdete óta támogatják az emberiséget, csak kérni kell erre őket. Ez a pakli a legősibb kultúrákon átívelő hidat képez világaink között, segítségével és a könyvben olvasható útmutatással bárki kapcsolódhat a magasabb szférákhoz és megszerezheti az értékes tudást. Eljött a változás szüksége, hogy békében, jólétben és szeretetben értelmes életet élhessünk.

KYLE GRAY elismert spirituális tanító, angyalszakértő. Elkötelezetten segít másoknak is felfedezni azt a csodálatos világot, ahonnan oly sok segítséget kaphatunk.

LILY MOSES festőművész, festményein a mítoszok és legendák szimbólumai, archetípusai elevenednek meg.

Egy hihetetlen energia fon egymásba minket, embereket, az az energia, ami az egész világot is létrehozta. (Angyali számok 11:11 Kyle Gray)

"Rajongok Kyle Grayért. Segít kapcsolódni ahhoz a részedhez, amely felszínre akar törni, elfogadni az égi támogatást, ami elérhető számodra, és méltósággal elengedni azt, ami tova akar tűnni." - Rebecca Campbell, A Fény Ereje Orákulum, A Víz Gyógyító Ereje orákulum, A lelked ragyogása könyv szerzője – egy könyvajánlóból

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!