Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Napköves kvarc marokkő - kicsi

Phoenix
700 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Brazil ásvány

Méret: kb. 2-3 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
700 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, kézi csiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

A napkő a jókedv és az öröm megtestesítője, erős intuíciókat biztosít. Megmutatja mennyi szépség, boldogság és jó dolog van használójának életében. A kő magában hordja a Nap erejét, melyet képes átadni a testnek és annak minden energiaszintjének. Úgy tartják, hogy közvetlen Fortuna istennőhöz kapcsolódik. Képes leválasztani a mások által ránk helyezett terheket, elvágja a nem kívánatos kötelékeket. Megtanít a saját határaink meghúzására, és segít nemet mondani mások akaratával szemben. Beindítja a megragadt vagy lassan haladó folyamatokat. Kiváló kedélyjavító hatású, a legnehezebb időkben is jókedvvel áraszt el. Segít kapcsolatot teremteni másokkal és olyan embereket vonz be, akik örömet hoznak magukkal. Felold minden elnyomott érzelmet és segít megérteni, feldolgozni őket. Fizikai szinten segít az idegrendszer, a torokgyulladás, gyomor problémák, kifejezetten gyomorfekély, porc és ízületi gondok esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!