Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Palo Santo karkötő 8 mm

Hszien Kft.
5.990 Ft
(1)

SERFOR minősítésű Palo Santo

Méret: 18 cm /gumis/

Gyöngyök: 8 mm

Elérhetőség: 5 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
Kapható választék:
Karkötő mérete:
5.990 Ft

Leírás és Paraméterek

A Palo Santo (Holy Wood) tulajdonságai

Az Andok őslakosai évszázadok óta használják a Palo Santo-t a negatív energia megtisztítására. A fa égetése során felszabaduló füst, erő és energiák, megtisztít a negatív energiáktól,  helyreáll a béke és a nyugalom, valamint a kapcsolat a Földanyával. A hagyomány szerint a Palo Santo természetes fájdalomcsillapító, stresszcsökkentő és relaxáló hatású. A Palo Santo kellemes frissítő és felemelő illattal rendelkezik. A Palo Santo illata segíthet tisztítani az aurát és elősegíteni a pozitív érzéseket és örömöt.

Az indián kultúra egyik legszentebb növénye, mely világszerte egyre kedveltebb és ismertebb spirituális növénnyé vált. Energetikailag kiválóan alkalmas tisztításokhoz, gyógyításhoz, befelé figyeléshez, meditációhoz, biztonságérzet megteremtéséhez.  Rendszeres használata segíthet, egy állandó harmonikus tér kialakításában és a nyugodt belső világ megteremtésében.

SERFOR minősítésű

Ez a Palo Santo a perui Mezőgazdasági és Öntözési Minisztérium (SERFOR) által kezelt, engedélyezett és tanúsított erdőkből származik. Csak olyan Palo Santo fákat és ágakat használnak, amelyek természetesen leestek és legalább 3-4 évig a földön maradtak. Ez a betakarítási módszer nem károsítja a természetet, az élő világot és ezzel együtt Földanyát (Gaiat) sem. A természeti értékek mellett a minőségi alapanyagokra is figyelnek csak gazdag aromájú, egészséges, és kiváló fát használnak fel.

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2023. 03. 04.
Hamar megérkezett a karkötő.
Nagyon szép es illatos.
Örömmel viselem.