Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Sárga fluorit - hegyikristály karkötő

Hszien Kft.
5.490 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: sárga fluorit, hegyikristály

Méret: 18 cm /gumis/

Ásványgyöngyök: 8 mm , 11-12 mm henger

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
5.490 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

A sárga fluorit különlegessége, hogy képes egyensúlyt teremteni kisebb és nagyobb csoportokban lévő emberek között. Ennek következtében kifejezetten ajánlott munkahelyi problémák, oktatások, rendezvények, csoportos tevékenységek alkalmával. A kreatív energiákat és tevékenységeket növeli, fejleszti. Minden intellektuális jellegű tevékenységet fejleszt és ösztönöz a tudás gyarapítására. A fluoritok között a legerősebb méregtelenítő és májtisztító, kiváló hatással bír a koleszterinre.

A fluorit pszichikai szintű támadások elleni egyik legerősebb védelmező kristály. Segít felismerni a külső behatások, manipuláció és irányítás negatív rezgéseit és forrását. Segít stabillá és erőssé tenni az aurát. Hatásos elektroszmog ellen, annak káros energiáinak semlegesítésére. Segít megszüntetni a káoszt, a rendezetlenséget. Erősen fokozza az intuitív képességeket, megérzéseket és az előítélet mentességet is. A tudatot összekapcsolja az univerzális gondolkodással. A fejlődés egyik legerősebb köve. Az agyi működés egyik legnagyobb segítője, így érdemes tanulás, ismeretszerzés, vizsgák idején segítő társnak választani. Mentesíti az elmét a különböző illúzióktól és tévképzetektől. Egységes harmóniát teremt a gondolkodás, az érzések és a spirituális megélések között. Fizikai szinten segít a fertőző betegségek leküzdésében és távoltartásában. A fogproblémák, a csontozati sérülések - megbetegedések, sejtszintű elváltozások, DNS zavarok kezelésére is kiváló. Az ízületi panaszokat segít megszüntetni, rugalmassá teszi azokat. A bőrbetegségek esetén is kiválóan alkalmazható, legyen az gyulladással vagy kiütéssel járó probléma. A szexuális libidóra is jótékonyan hat.

A hegyikristály a lehető legsokoldalúbb kő a földön, nincs olyan életterület, ahol ne lenne illetékessége. Nem csoda, hogy a megtisztelő kristályok Királynője névvel is gyakran illetik. Segítő pozitív tulajdonságait szinte számba se lehet venni, hiszen energetikailag egyszerre csatlakozik az égi világhoz és mélyen a Gaia szívéhez. Nagyon erős spirituális fejlesztő képességgel rendelkezik, nyitja a tudatot és felemeli a magasabb síkokba. Rendszeres használatával képessé válhat az birtokosa, hogy az egót tudatosan engedje dolgozni. Segít elérni a megvilágosodás állapotát, és a mély belső megértéseket, összefüggéseket. Nincs meghatározott terület, amit erősít, hiszen erős tudattal rendelkezik és mindig a szükséges részeket látja el energiával. Kiválóan alkalmazható minden másik kristállyal, hiszen azok erejét legalább meg tízszerezi. Ha konkrétan nem lehet meghatározni mire van szükség vagy mit kellene erősíteni a legjobb választás a hegyikristály. Mint mestergyógyító kristály bárminemű fizikai, lelki és érzelmi betegséget tökéletesen kezel és gyógyít. A test minden szintjén tökéletes egyensúlyt és harmóniát állít fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!