Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Shiva Lingam marokkő

AWGifts
1.100 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Dobcsiszolt marokkő

Méret: kb. 2-2,5 cm

Az ár 1 darab marokkőre vonatkozik.

Elérhetőség: 4 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.100 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Minőségi féldrágakőből, dobcsiszolással előállított marokkő. Kellemes fogású, így meditációk alatt, stressz oldáshoz is kiválóan használható. Az éleinek gömbölyített csiszolása miatt zsebben is hordható, de térharmonizálásra is remek választás.

shiva lingam kővel hétköznapokban gyakran találkozhatunk homokkő néven. A mitológia szerint ez a kő Shiva és párja Kali istennő egyesüléséből született, az alsó két csakrát teljes egyensúlyban tartja és kiválóan emeli a kundalíni energiát. A tantrikus tanok elsajátításához kiváló segítő kő tud lenni. Képes egyensúlyban tartani a szexuális energiákat és az ezekből fakadó vágyakat. Ezen a területen lévő blokkokat, félelmek oldja, és segít a könnyed megélésében. Felismerteti, hogy milyen kereteket és korlátokat állítottunk fel az életünkben, ha szükséges támogat ezek lebontásában. Képes a gyermekkori, illetve az erőszakos közösülés okozta fájdalmak és negatív érzéseket feloldani. Használatával újra visszanyerhető a férfiasság és a nőiesség tökéletes érzése. Fizikai szinten segít a nemi szervek, nemi betegségek, a menstruációs görcsök, az orgazmus problémák, a libidó, az impotencia, a meridián zavar esetén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!