Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Tradicionális Lávakő – Jáde Buddha mala, 108 szemes

Hszien Kft.
7.990 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásványok: lávakő, jáde

Gyöngyméret: 6 mm 

Elérhetőség: 3 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
7.990 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Tradicionális, ősi szertartással, mantrázással és áldással elkészített lávakő mala, jáde váltó szemekkel. A guruszemet egy jáde kristály és egy Buddha fej alkotja. Tiszta rezgésű, első osztályú ásványokból készült.

A lávakő és a jáde párosa segít, hogy a mala által még mélyebbre juthassunk önmagukban. Támogatóan hatnak a meditációra, a gyorsabb és könnyebb ellazulásra, a gyakorlatok tisztább és tudatosabb megélésére.

A mala egy különleges eszköz melynek segítségével a mantrázásokat sokkal magasabb rezgésszinten és hatékonyabban gyakorolhatja a használója. Nem csak a mantrák számolásában segít, hanem egy mélyebb és bölcsebb energiát ébreszt fel. Segítségével közelebb kerülhetünk a tökéletes meditatív állapothoz és magához az Istenséghez is.

A mala használata magas fokú odafigyelést, tiszteletet és alázatot kíván. Nem szabad gondatlanul használni, koszos, piszkos helyen tartani, a lábakhoz érinteni, de a legjobb, ha magához a földhöz sem ér hozzá. Igaz hogy fizikai értelemben egy élettelen tárgy, mégis ennek az eszköznek a magas fokú rezgése és energiája segít emlékezni és közelebb kerülni az Istenséghez, elérni a lelki felemelkedést és megtisztulást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!