Hozzájárulok, hogy a www.hszien.hu webáruház cookie-kat tároljon a számítógépemen a jobb élmény érdekében. Adatvédelmi szabályzat ide kattintva elérhető!

Alabástrom golyó

ES
1.290 Ft
Kattints ide és értékeld termékünk!

Ásvány: alabástrom

Méret: 3,5 cm

Elérhetőség: 2 db raktáron
Spirituális tudatossággal előállítva
1. osztályú alapanyagból
Szeretettel készítve
1.290 Ft
Ha szeretnél eredetiség igazolást a választott kristályodhoz jelöld be itt!

Leírás és Paraméterek

Golyó/Gömb forma - Különleges tulajdonságuk, hogy egyszerre minden irányban képesek áramoltatni az energiát. Tökéletes az időbeni előre vagy visszamenőleges kezelésekre. Blokkok, karmák oldására.

Az alabástrom a kalcitok egy csodás változata, lehet fehér, krém vagy kissé rózsaszínes árnyalatú. Segít összekapcsolni és egységebe hozni az ellentétes dolgokat. Összhangot képez az jelen és a jövő, a valóság és az alternatív világok, gondolatok között. Az előző életek feltérképezését, a más dimenziókba való utazásokat megkönnyíti és segít megérteni az onnan származó üzeneteket. Az ősi kultúrákban, főleg az egyiptomi világban az egyik legszentebb anyagnak számított. A belőle készült szobrok, dísztárgyak, kapcsolatot teremtenek a csillagok lakói és istenek irányába. Segít mérsékelni a haragot, bánatod, dühöt, felold minden nemű lelki és érzelmi blokkot. Fizikai szinten jótékonyan hat a szív és érrendszeri problémákra, az idegpályákat érintő betegségekre.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!